Arjen Organiseert; Party & Events

Wij nemen jou graag alle zorgen uit handen en

stellen met veel plezier een uniek feest of event met je samen.

Wij houden ervan om creatieve en zorgeloze ontmoetingen te organiseren!
Arjen Organiseert is sinds 2012 actief met het organiseren van diverse feesten en evenementen in Eindhoven en omstreken. Arjen Organiseert en verzorgt verschillende ontmoetingen van groot tot klein, voor bedrijven en particulieren. Dankzij de jarenlange ervaring zijn de mogelijkheden eindeloos.

Onze materialen; Alles is tot in de puntjes verzorgd
Arjen Organiseert kan met haar zusje Arjen Verhuurt putten uit eigen bron als het gaat over verhuur materialen. Arjen Verhuurt heeft een vernieuwend en onderscheidend assortiment in o.a. tenten, meubilair, podia, tapinstallaties en verlichting. Mocht je specifieke wensen hebben welke niet standaard in ons assortiment aanwezig zijn, hebben we een fijne samenwerking met andere gerenommeerde bedrijven. Of je nu thuis een knalfeest wilt geven, een zakelijke presentatie wilt geven of uw gasten op ludieke wijze wilt ontvangen: Het kan allemaal!

Creatief en vernieuwend
Arjen geeft met zijn team op creatieve en vernieuwende wijze vorm aan je feest of evenement. Wij zorgen voor een uniek en onvergetelijk feest op een fantastische locatie. Of het nu gaat om de inrichting, decoratie of catering; Arjen Organiseert zorgt ervoor dat alle ingrediënten aanwezig zijn om van je evenement een belevenis te maken waar je gasten nog lang over napraten.

Maatwerk is onze specialiteit
Arjen Organiseert en creëert graag evenementen op maat. Dit kan op basis van een door de opdrachtgever gekozen thema, maar je kunt je ook laten inspireren door onze expertise en ervaring. Tenslotte is ons doel jullie feest of happening uniek te laten zijn! Dankzij de jarenlange ervaring in de evenementen sector hebben wij een grote kennis van zaken opgebouwd. Deze ervaringen hebben er samen met een groot enthousiasme toe geleid dat Arjen Organiseert al veel succesvolle evenementen op haar naam heeft staan.

We verzorgen professioneel maatwerk voor:

  • Publieksevenementen
  • Bedrijfsevenementen
  • Tuinfeesten
  • Bruiloftsfeesten
  • Verjaardagen
  • Teambuilding activiteiten
  • Netwerkborrels
  • Feestelijke openingen
  • etc..

En natuurlijk staat Arjen Organiseert open voor elke nieuwe uitdaging!

Catering; Smaakvol & compleet
Om uw feest of evenement compleet te maken, voorzien wij je gasten graag van de heerlijkste hapjes, diners en buffetten. Samen met jou bedenken we een spraak(s)makend concept om jou en je gasten te verwennen! Van een exclusief hapje bij een gezellige borrel tot een foodfestival met diverse foodtrucks. Vanzelfsprekend wordt daarbij veel aandacht besteed aan de aankleding; van serviesgoed tot passend tafellinnen en servetten…

In samenwerking met onze geselecteerde catering-partners verzorgt Arjen Organiseert de ontvangst van je gasten op professionele wijze.

We komen graag in gesprek met je om jullie wensen te beluisteren en onze mogelijkheden te vertellen. Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op!

Velden met een* zijn verplicht